Трагедия след трагедия в родата на големия музикант Чочо Владовски, узна

...
Трагедия след трагедия в родата на големия музикант Чочо Владовски, узна
Коментари Харесай

Драма след драма в семейството на Чочо Владовски

Трагедия след покруса в родата на огромния музикант Чочо Владовски, разбра HotArena. 

В края на предходната година от този свят отлетя неговият брат Трошан, който живееше в щата Флорида и беше женен за известната певица Сия от " Тоника “. 72-годишният батко на Чочо умрял ненадейно и ненадейно, а повода била, че по този начин и не могъл да си стъпи на краката и да преодолее загубата на своята щерка.


Племенницата на вокалиста на " Тангра “
 загина преди съвсем 3 години в злокобна злополука в Америка. 31-годишната Лиа и нейният избраник – баскетболната звезда Ресуъл Бътлър, откриха гибелта си в Лос Анджелис в автомобилно меле, породено от спортиста.

Малко преди нещастието двамата се бяха сгодили по изключително сантиментален метод, само че изгубиха животите си, преди да вдигнат женитба и да станат родители, като че ли поличба бе надвиснала над тях. В България племенницата на Чочо не бе известна до гибелта си, само че в Америка беше същинска поп икона. Едва 16-годишна тя стига до финалите на тамошния " Мюзик Айдъл “ и влиза в музикалната промишленост с летящ старт, като прави феноменална кариера на певица и продава хиляди копия от албумите си.

Самият Чочо има наследник, който обаче не познава татко си. Музикантът припознал детето, 2 години преди да почине, а то било плод на любовта му с приятелката му Светозара. Те обаче в никакъв случай не са били в положителни връзки с брата на Владовски, а напрежението посред им се зародило на погребението на Чочо около делба на противоречив парцел. Във въпросния апартамент преди тъкмо 14 години музикантът умрял, зарязан и беззащитен, таман навършил 50.

Според сътрудниците му животът му тръгнал надолу след бурната връзка с Лили Иванова, с която творяха и музика дружно. Раздялата им обаче бе скандална, а по-късно двамата се разминаваха по всемирски събития като бързи влакове. Примата не даде воля на възприятията си, до момента в който сломеният рокаджия все по-често посягаше към чашката, с цел да дави в нея болката си. Доста преди гибелта си Владовски не криеше от медиите, че здравословното му положение е плачевно.

Той страдаше от тежка форма на диабет, който бе увредил съдбовно органите му. Преди да почине, някогашният обичан на Лили Иванова се бе стопил съвсем на половина. Последните 4 години от живота му бяха истински пъкъл – атакуваха го грипове, които сринаха имунната му система.

Получи тежко инфектиране на надкостницата и внезапно и двете му ръце се счупиха като клечки. При връхлетелия го алергично-диабетен потрес горните му крака се вдървиха в хоризонтално състояние. Малко преди този момент пък го повали и инсулт. Според комшии на починалия музикант той изцяло съзнателно занемарил лекуването на тежкото си заболяване, отказвал да си бие инсулин и злоупотребявал с алкохола, тъй като бил обезверен от живота, написа Галерия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР